x 

Taigen Advanced - Metal Tiger Camo

Artikelnummer:  2004-001
Taigen Advanced - Metal Tiger Camo
Pris 2.599,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt

Taigen BB tankar är av högsta kvalitet och är helt nya på marknaden. Det som skiljer dem från andra tankar är den höga graden av noggrannhet och de starka metallkomponenter. Taigen tankar finns i olika konfigurationer men de vi säljer är av den högsta konfigurationen med alla möjliga alternativ och uppgradering som ingår.

Funktioner och uppgraderingar inkluderar:
Denna vackra Stridsvagn levereras i en Öken kamouflage finish och se helt fantastiskt ut. Den uppmärksamher på detaljer är fantasitk och inte bara är detta en fullt fungerandet modell med ljudeffekter, rök och förmåga att skjuta kulor, men den är också dessutom tillräckligt detaljerat för att kunna användas envart för visning. Många av dekomponenter och funktioner i denna tank är gjorda av metall, vilket ger hållbarhet och en mer realistisk känsla och utseende till din modell.

Vi tycker att bilderna talar för sig själva!Drar linor är tillverkade av äkta metall-kabel och är noga färgade för att ge en känsla av äkthet. Larvband är skalade ner versioner av vad du skulle   den äkta varan, fullt metalliska kopplingar som anpassar till terrängen