x 

Tiger I Radiostyrd Tank med Rök och Ljudeffekter

Artikelnummer:  2004-017
Tiger I Radiostyrd Tank med Rök och Ljudeffekter
Pris 1.220,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Moms ingår med244,00 kr

Den riktiga Tiger I var en tysk tung tank som användes under Andra Världskriget och som producerades från slutet av 1942 som ett svar på utmaningen från det oväntat formidabla sovjetiska pansaret som möttes under de första månaderna av Operation Barbarossa. Tiger I designen gav Wehrmacht dess första stridsvagn som kunde använda dess skräckinjagande artilleri, 88 mm kanonen, som tidigare hade visat dess övertygande effektivitet mot både flygplan och andra stridsvagnar. Tiger skiljde sig huvudsakligen från tidigare tyska stridsvagnar i dess design filosofi. Dess föregångare balanserade rörlighet, skydd och eldkraft. Tiger I representerade en ny tysk inställning som betonade eldkraft och pansar på bekostnad av rörlighet.

Den här fantastiska radiostyrda skalmodell replikan från Heng Long ser snygg ut och är funktionsspäckad. Den mycket detaljerade finishen bidrar till realismen och den inkluderade befälhavare figuren kompletterar modellen perfekt. Tanken skjuter BB kulor i plast och är den uppgraderade versionen med en inbyggd riktig rökgenerator och ljudeffekter. Ljudeffekterna inkluderar motor start, motor, kulspruta och kanonkula när den skjuter en BB kula.

Alla funktionerna i den här radiostyrda stridsvagnen kontrolleras med den inkluderade sändaren. Tanken kan köra framåt och bakåt i två olika hastigheter och de riktiga fungerande larvbanden betyder att den kan roteras åt vilket håll som helst. Tornet är också fullständigt kontrollerbart och kan både roteras och vrida kanonen upp och ner. Tanken har en fungerande fjädring för att klättra över föremål och uppför backar.

Inbyggd realistisk rökgenerator
Mycket detaljerad realistisk modell
Demonstrations läge
Frekvenser kan ändras för att använda flera tankar tillsammans
Super chassi, realistiskt fjädringssystem, gummitäckta hjul, förmonterade larvband
En realistisk befälhavare är inkluderad
Roterande torn
Kanonen kan vridas 30 grader upp och ner
Fullständig kontroll över tankens styrning – framåt, bakåt, rotering vänster och höger
Många ljudeffekter – emulerings musik, motor start ljud, motor ljud, kulspruta ljud, kanonkula ljud
Justerbart ljud